Ponuda za turističke agencije

Hotel "Drinska lasta" se nalazi u Ljuboviji, na 170 km udaljenosti od Beograda. Hotel se nalazi u izuzetno lepom prirodnom okruženju sa uređenim stazama za šetnju, na samoj obali reke Drine.
Hotel "Drinska lasta" raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ukupnog kapaciteta 52 ležaja i restoranom od 100 mesta. Sve sobe su opremljene klima uređajem, plazma televizorom i kupatilom sa tuš kabinom.
Hotelska usluga je na bazi pansiona, polupansiona, prenoćišta sa doručkom i dnevnog odmora. Na meniju restorana nalazi se raznovrsna ponuda specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji se pripremaju po vrhunskoj recepturi.
U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen koji je gostima na raspolaganju u toku letnjih meseci.
Želimo sa Vama da uspostavimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.
Spremni smo da izađemo u susret svakom vašem zahtevu i da se uklopimo u svaki Vaš budžet.Cilj nam de dugoročna uspešna saradnja.

Na području opštine Ljubovija nalaze se brojni turistički lokaliteti, koje možete pogledati na našem sajtu, pogodni za obilazak i boravak turista. Po želji možemo za Vas organizovati splavarenje Drinom.Tu je nezaobilazna planinaska lepotica Bobija, brojni verski objekti (13 crkava i 4 manastira), ponuda u segmentu sportsko-rekreativnog turizma( ribolov, lov, splavarenje, planinarenje, biciklizam, avanturistički turizam, kanjoning), manifestacionog turizma (dve najveće manifestacije su Drinska regata 8.jula u Gastro festival 13.maja).

U nadi da ćemo uspostaviti uspešnu i dugoročnu saradnju,
srdačno Vas pozdravljamo.