Ponuda za udruženja penzionera

Hotel "Drinska lasta" se nalazi u Ljuboviji, na 170 km udaljenosti od Beograda. Hotel se nalazi u izuzetno lepom prirodnom okruženju sa uređenim stazama za šetnju, na samoj obali reke Drine.
Hotel "Drinska lasta" raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ukupnog kapaciteta 52 ležaja i restoranom od 100 mesta. Sve sobe su opremljene klima uređajem, plazma televizorom i kupatilom sa tuš kabinom.
Hotelska usluga je na bazi pansiona, polupansiona, prenoćišta sa doručkom i dnevnog odmora. Na meniju restorana nalazi se raznovrsna ponuda specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji se pripremaju po vrhunskoj recepturi.
Želimo sa Vama da uspostavimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ljubovija sa okolinom i turističkom ponudom je idealno mesto za odmor i beg iz gradske gužve i vreve. Uživaćete u prekrasnom ambijentu našeg hotela, smeštenog na samoj obali Drine, jedne od najčistijih evropskih reka. Preporučujemo Vam posetu verskih objekata u našem kraju kojih ima na pretek (13 crkava i 4 manastira), posetu planinske lepotice Bobije, splavarenje Drinom i mnoštvo drugih sadržaja sa kojim se možete upoznati na sajtu našeg hotela.

Napravićemo Vam ponudu za svaki vaš budžet i bićete zadovoljni našim uslugama.Cilj nam je da napravimo dugogodišnju saradnju sa Vašim udruženjem.

U nadi da ćemo uspostaviti uspešnu i dugoročnu saradnju,
srdačno Vas pozdravljamo.