Ponuda za planinarska udruženja

Hotel "Drinska lasta" se nalazi u Ljuboviji, na 170 km udaljenosti od Beograda. Hotel se nalazi u izuzetno lepom prirodnom okruženju sa uređenim stazama za šetnju, na samoj obali reke Drine.
Hotel "Drinska lasta" raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ukupnog kapaciteta 52 ležaja i restoranom od 100 mesta. Sve sobe su opremljene klima uređajem, plazma televizorom i kupatilom sa tuš kabinom.
Hotelska usluga je na bazi pansiona, polupansiona, prenoćišta sa doručkom i dnevnog odmora.Na meniju restorana nalazi se raznovrsna ponuda specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji se pripremaju po vrhunskoj recepturi.
U hotelu se nalazi otvoreni bazen, koji je gostima na raspolaganju tokom letnjih meseci.
Želimo sa Vama da uspostavimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.
Na području opštine Ljubovija nalazi se planinska lepotica Bobija, do skora nepravedno zapostavljena, a od nedavno jedna od najposećenijih destinacija u okruženju, zatim Sokolske planine i mnoštvo planinskih visova koji privalče sve više planinara u naš kraj.
Uklopićemo se u svaki vaš budžet.Napravićemo ponudu tako da budete zadovoljni boravkom u našem hotelu, na području opštine Ljubovija i da nam se vratite u još većem broju.

U nadi da ćemo uspostaviti uspešnu i dugoročnu saradnju,
srdačno Vas pozdravljamo.