Ponuda za sportske klubove

Hotel "Drinska lasta" se nalazi u Ljuboviji, na 170 km udaljenosti od Beograda. Hotel se nalazi u izuzetno lepom prirodnom okruženju sa uređenim stazama za šetnju, na samoj obali reke Drine.
Hotel "Drinska lasta" raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ukupnog kapaciteta 52 ležaja i restoranom od 100 mesta. Sve sobe su opremljene klima uređajem, plazma televizorom i kupatilom sa tuš kabinom.
Hotelska usluga je na bazi pansiona, polupansiona, prenoćišta sa doručkom i dnevnog odmora. Na meniju restorana nalazi se raznovrsna ponuda specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji se pripremaju po vrhunskoj recepturi.
U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen koji je gostima na raspolaganju u toku letnjih meseci.
Želimo sa Vama da uspostavimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Nedaleko od hotela nalaze se sportski tereni za fudbal, košarku, odbojku... Mesto je idealno za pripreme sportskih ekipa. Spotrski tereni su sjajni, mesto je mirno i tiho, priroda još uvek netaknuta. Možete boraviti u našem hotelu na samoj obali Drine, jedne od najčistijih reka u Evropi, i organizovati pripremu na sportskim terenima za svoj klub.Potrudićemo se da Vam boravak u našem hotelu i na području opštine Ljubovija učinimo što prijatnijim i da se saradnja nastavi.

Uklopićemo se u svaki budžet koji Vam je na raspolaganju.Želimo da budete naši gosti i da saradnja bude strateška i dugogodišnja.

U nadi da ćemo uspostaviti uspešnu i dugoročnu saradnju,
srdačno Vas pozdravljamo.